ΚΑΡΙΕΡΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Στη ΛΙΑΦΑΡΜ  δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή των στελεχών μας. Είναι σημαντικό για εμάς να είναι φιλόδοξοι, με ενδιαφέροντα και να συμμερίζονται τις αξίες μας. Ο αμοιβαίος σεβασμός, το ήθος, η τιμιότητα είναι κάποιες από αυτές. Στους ανθρώπους μας οφείλουμε  την επιτυχημένη μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Εξασφαλίζουμε για αυτούς συνθήκες εργασίας που διέπονται από ασφάλεια και υγεία. Πιστεύουμε ότι το εργασιακό περιβάλλον πρέπει να είναι φιλόξενο και να ενθαρρύνει την παραγωγικότητα αλλά και την καινοτομία.

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν θέλετε να κάνετε την πρακτική σας σε μια από τις μεγαλύτερες Φαρμακαποθήκες της Ελλάδας και να εργαστείτε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με πρότυπα ευρωπαϊκά συστήματα logistics στείλτε μας το βιογραφικό σας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.