ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 • Text:

  Σε μια εποχή που τα πάντα εξελίσσονται ραγδαία και δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις, στη Φαρμακαποθήκη ΛΙΑΦΑΡΜ επιδιώκουμε να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά, να ανταποκρινόμαστε στις αλλαγές και να εξασφαλίζουμε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

  Για την επίτευξη αυτού του στόχου ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΤΡΟΥΜΣΑ αναπτύσσεται διαρκώς δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε νέα επενδυτικά πλάνα και επεκτείνει τη δραστηριότητα του για να διασφαλίσει τη συνολική εξυπηρέτηση του φαρμακείου.

  Η έδρα του Ομίλου μας βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη σε έκταση 40.000 τμ. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν συνολική έκταση 10.000 τμ., κατέχοντας τον τίτλο των πιο σύγχρονων υποδομών στον κλάδο του φαρμάκου στην Ευρώπη.

  Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η εκτέλεση των παραγγελιών και η διαχείριση της αποθήκης γίνεται από αυτοματοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα εκτέλεσης 1.200 παραγγελιών ανά ώρα. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετούμε  άριστα 2.500 φαρμακεία καθημερινά. Το αυτοματοποιημένο Κέντρο Διανομής αποτελεί επενδυτικό σχέδιο συνολικής αξίας 22,5 εκ. ευρώ το οποίο ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις. Η 1η ολοκληρώθηκε το 2005 και η 2η το 2008 και  αποτελεί σημείο αναφοράς πρότυπου Logistic Center για ολόκληρη την Ευρώπη.

 • Photo: Photo
 • Text:

  Ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουμε ταχύτητα στην αποθήκευση των προϊόντων,  έγκαιρη εκτέλεση και παράδοση των παραγγελιών, καθώς και ελαχιστοποίηση των λαθών.

  Στη ΛΙΑΦΑΡΜ δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των εργαζομένων μας όπως επίσης και των προϊόντων. 

 • Photo: Photo
 • Photo full width: Photo full width

Οι  εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν :

 • Πυροπροστασία: σε κομβικά σημεία στις κτιριακές εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένα φορητά μέσα πυρόσβεσης (πυροσβεστήρες), σύστημα πυρανίχνευσης, χειροκίνητο σύστημα συναγερμού, μόνιμο υδροδοτικό πυροσβεστικό δίκτυο (πυροσβεστικές φωλιές) και σύστημα καταιόνησης (sprinklers).
 • Building access control: πρόσβαση στην εταιρεία, στα γραφεία αλλά και στους χώρους αποθήκευσης των φαρμάκων έχει μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό.
 • Security services: ο χώρος των εγκαταστάσεων είναι 24ώρες το 24ωρο φυλασσόμενος.
 • Building management systems: εξασφαλίζει σταθερές συνθήκες περιβάλλοντος (θερμοκρασία, υγρασία, φωτισμός).
liafarm robotic system
liafarm round system